AFGHAANSE RESTAURANT SUBHAN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Afghaanse restaurant Subhan. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 19:54 Eerste keer hier besteld, eten was heerlijk, helaas wel 2 uur op moeten wachten
18 jun 2024 om 22:15 The food was great, was delivered hot, good quality. Delivery time could be faster.
15 jun 2024 om 21:00 Ik wacht nog steeds op mijn bestelling sinds 19:00 uur. Volgens het restaurant zijn ze te druk voor nog thuisbezorgd bestellingen maar blijkbaar naar hun zeggen is dit niet goed door jullie verwerkt waardoor de bezorgtijd al ruim over tijd is.
15 jun 2024 om 20:29 Al verschillende keren besteld. Elke keer was er wel iets (vergeten, te laat of koud). Maar deze keer ging echt alles mis. Ik heb twee achter mijn bestelling aan moeten bellen. Uiteindelijk alsnog koud eten bezorgd gekregen. Erg jammer.
10 jun 2024 om 12:52 dacht dat ik eerst een foutje had gemaakt met nieuw restaurant vanwege de afstand, maar verbaasde me enorm dat het supersnel werd bezorgt + nog superwarm ook & nog eens kei lekker !! zal ik zekers in toekomst nog meer van bestellen :) A++++++++++++++
10 jun 2024 om 9:53 Eten was lekker bro
10 jun 2024 om 1:10 I ordered shortly before closing and they still delivered great quality food in a short time! Very service oriented staff
26 mei 2024 om 23:05 Amazing!
26 mei 2024 om 21:50 Great food and service!
21 mei 2024 om 10:41 Goed eten en vriendelijk personeel , zeler vaker bestellen
17 mei 2024 om 21:27 Voor de eerste keer besteld, Heerlijk gegeten , het was lekker warm, milde smaken . Wij gaan zeker nogmaals bestellen. Helemaal vergeten een fooi voor de bezorging, komt de volgende keer.
17 mei 2024 om 18:19 Heerlijk eten!